Priser

Tydning uden korrektion 750,- kroner
 
Tydning med korrektion 1500,- kr. (den mest benyttede) - her er også inkluderet det kommende års perspektiv.
 
Korrektion af horoskop, uden tydning: 500,- kroner. (Egner sig godt til selvstudie. Her har du sikkerhed for, at dit horoskop er rigtig opstillet). Om Korrektion af horoskop: læs længere nede på siden.
 
Årshoroskop: 500 kroner = det kommende års perspektiv.
 
Skriftlige horoskoptolkninger er samme pris som den ville være, hvis du mødte personligt op eller vi tog det over Skype etc.
 
Optegnelse af (kun) horoskop og tilhørende Kündig korrektionssnit: 75 kroner.
 
Fjerntydning (Skype etc.) kan arrangeres. Det er det næstbedste og virker godt. Det bedste er imidlertid dette, at vi sidder overfor hinanden i min stue i Randers.

Oplys om dag, måned, år, tiden for fødslen og sted (by eller tæt ved). Skriv hvor du har tiden fra.
 
Har du ingen præcis fødselstid??? Måske kan du præcisere det lidt nærmere, evt. om fødslen foregik efter fyraften, før solopgang etc. 

Med hensyn til fødselstiden: mødre er nogen af de værste til at huske, især hvis hun har flere børn. Starter hun med sætningen: ”Det var vist nok klokken...” Tro hende ikke! Jeg ville være skeptisk!

Fødselstiden kan søges Gratis på landsarkiverne. Tryk på linket herunder:
 
Desværre er der næsten 8 måneders ventid på fødselstidsoplysningen - Men lad os tage en snak alligevel. Måske er der en løsning.
 
 
Korrektion af horoskop: oplys om 4-6 hændelser så tæt på som muligt. Her er tiden på døgnet ligemeget. Tilføj et stikord til hændelsen – begynd med barndommen.
 
Hvad er grunden til korrektion af fødselstid. For at en astrolog kan give dig den optimale tydning, må fødselstiden passe til dit liv. Dette gøres ved at justere dit horoskop således, at hvis du får en lillebror den 17. marts som 5-årig, skal det "stå" i horoskopet. Hvis din far dør 19. juni 2017, skal det "stå" i horoskopet. Osv.
 
Mit eget horoskop blev justeret fra en opgiven tid fra landsarkivet: kl 12 middag, til en korrigeret tid til 11.04.36 (helt på sekunder). Dette skete på baggrund af diverse begivenheder i mit liv. Horoskopet blev rettet ind eller rettet til på udvalgte hændelser i mit liv (søskende, børnefødsler, møde med kærester, uddannelse, flytning etc.).

Skriv lige om du er høj, lav, hårfarve, bredskulret, flabøre, opstoppertud etc – ja, jeg mener det. Fysiske udtryk er jo en del af din ASC (ascendanten) – send gerne et billed. Must!
 
Vi mødes hos mig i 1½ - 3 timer.  Hos "mig" kan også være i det virtuelle rum over "skype" eller andet. Samtalen bliver optaget. Tag noget med der kan optage, normalt kan din mobil. I yderste alternativ har jeg noget, der kan optage, så du kan få en lydfil med hjem.
 
Normalt vil du også - til slut efter tydningen - modtage en beskrivelse af det næste år til halvanden, forstået som en tydning af dit kommende astrologiske rum. Jeg er ingen sensations jæger, så min fremtidstydning hviler kun på saglig astrologisk indsigt og min psykologiske forståelse af denne, for at føre dig blidt ind i dit kommende livsrum. 

Som i gammel købmandsskab betaler du først, når varen er modtaget.
 
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hilsen Jan Schultz
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com