Mere om Vædderen

Tryk på billedet / tilbage ESC knap
 
Vædderen (Aries) ca. 20. marts - 20. april er dyrekredsens første tegn. Her er det spirende forår. Starten på en ny cyklus og nye forventninger. Når Solen passerede grænsen mellem Fiskens og Vædderens tegn, set fra Jorden, var det forårsjævndøgn. Fra gammel tid var det indledningen på det nye år.
 
Vædderens natur fremhæver handlekraft, initiativ og selvstændigt virke. Den er impulsiv og direkte og foretrækker at udføre opgaver alene. Vædderen bliver hurtig tændt af nye projekter og ideer.
 
Mars er din styrende planet. Derfor er du afhængig af, hvor Mars står i dit horoskop (tegn og hus) ved din fødsel. For dens position har ret meget at skulle have sagt i din selvforståelse af dit liv, og udformningen deraf.

Gode kodeord at have på den indre lystavle: Begyndelser, igangsættelser, pionerånd, jeg-vilje, jæger og kriger. Anders And.

Krop og helbred: Hovedet, hovedpine, acne, høj forbrænding.

Prøvelser: Tålmodighed og at samarbejde, uden nødvendigvis at tage føringen.

En planet i Vædderens tegn udtrykker sig gennem egenvilje. Da den spiller med i Vædderens energifelt, vil den også være påvirket af en markant og dominant hævden af jegét.

Selvom du ikke er født i Vædderens tegn kan du godt udstråle og udtrykke disse omtalte energier. Omvendt kan Vædderens energifelt være blokeret, således at du ikke fremtræder som det ovenfor beskrevet.

Tegn dit horoskop op her:  www.astropilot.com  eller her www.astro.com

Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com