Mere om Skorpionen

Tryk på billedet / tilbage ESC knap
 
Skorpionen (Skorpion) ca. 24. oktober – 22. november er dyrekredsens ottende stjernetegn. Nu er det afgjort. Efteråret og den begyndende kulde sætter ind. Stormen raser, og de sidste blade falder af træerne. Vi bliver mere indadvendte og konsekvente. Skorpionens natur fremhæver den undersøgende psykologiske indsigt og dybtfølte fornemmelse for egne og andres ressourcer, herunder også følelser. Den har et lidenskabeligt behov for at styre og kontrollere sine egne som andres værdier, bevidst som ubevidst. Stjernetegnet er stærkt præget af skarpe kontraster: Sympati / antipati, Had / kærlighed, liv / død. Sex og transformation.

Pluto er din herskerplanet. Derfor er du afhængig af, hvor Pluto står i dit horoskop (tegn og hus) ved din fødsel. For dens position har ret meget at skulle have sagt i din selvforståelse af dit liv, og udformningen deraf.. Selvom Pluto er degraderet til en dværgplanet, er den stadig en planet med samme styrke, som tidligere. En dværghøne tilhører stadig hønsefamilien.

Gode kodeord at have på den indre lystavle: Enten eller, psykiske ressourcer, retfærdighed, sandhed, sex, indre kriger. Figur: Sorteper.

Krop og helbred: Tarmåbningen, urinvejen, underlivet, svedafsondringen. Sygdomme i blæren og i forplantningssystemet, prostata- eller menstruationsproblemer.

Prøvelser: Undgå hævnmotiv, indre blokering, og at se det lyse og positive.

En hvilken som helst planet som befinder sig i Skorpionens tegn, vil forholde sig dybdeborende psykologisk til egen og andres liv og ressourcer. Da den spiller med i Skorpionens energifelt, vil den også være påvirket af selvbeherskelse og følelsesmæssig som psykologisk gennemskue- og gennemslagskraft.

Selvom du ikke er født i Skorpionens tegn, kan du godt – nogen til overmål - udstråle og udtrykke disse omtalte energier. Omvendt, kan dit energifelt som Skorpion være blokeret, således at du kun i mindre omfang vil fremtræde, som tegnet ellers er blevet beskrevet.

Husk: Det er Solens position, set fra Jorden, der markerer hvilket stjernetegn du er født i. Og det er tiden på døgnet for din fødsel, der markerer, om dit stjernetegn eller soltegn befinder sig højt på himlen, eller er ved at gå ned ved aftenstid, eller står under Jorden ved vendingen mod lyset og solopgangen etc. Alt det har en dyb betydningsforståelse i forbindelse med, hvordan dit liv leves og opleves.

Dit stjernetegn eller Soltegn, som det også bliver kaldt, er normalt det du i dit indre oplever, som dit faste punkt. Det er fra dette sted din livsånd udspringer og det er det filter, du oplever livet igennem. Det er også gennem det filter, du efterfølgende reflektere og fordøjer alt det, der passerer i dit liv.

I den videre astrologiske forståelse af hvem du er, er dit horoskop også afhængig af, hvor Månen og de andre planeter stod, da du blev født? Horoskopet er en helhed. Så jo flere brikker den kan påføres, f.eks. fødselstid og geografisk position for fødslen, desto mere vil horoskopet brede sig ud og give information fra sig. Du er meget større og bredere end blot dit stjernetegn, at du ved det!

Dit horoskop er en levende organisme som folder sig mere og mere ud. I starten af dit liv - for mange de første ca. 30 år - opleves horoskopet mest gennem Månens position i et bestemt stjernetegn. Men som livet skrider frem bliver du mere og mere helten, den åndelige Solhelt, i dit eget liv. Altså Solens position.

Du kan tegne dit horoskop op herunder:
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com