Mere om Tvillingerne

 Tryk på billedet / tilbage ESC knap
 
 
Tvillingerne (Gemini) ca. 21. maj - 20. juni er dyrekredsens tredje tegn. Den lette sommerbrise får pollen til at flagre i vinden. Tvillingernes natur fremhæver dagsbevidstheden og de mentale færdigheder. Dualiteten og mangfoldigheden. Tegnet er en mester i det kommunikative og orientere sig ivrigt og gerne i den daglige meningsdannelse.
 
Merkur er din styrende planet. Derfor er du afhængig af, hvor Merkur står i dit horoskop (tegn og hus) ved din fødsel. For dens position har ret meget at skulle have sagt i din selvforståelse af dit liv, og udformningen deraf.

Gode kodeord at have på den indre lystavle: Kommunikation, fingerfærdighed, daglig information, videbegærlig. naboer og søskende. Figur: Chip og Chap.

Krop og helbred: Åndedrætssystemet. Bronkitis, astma, skader på arme, skuldre og hænder.

Prøvelser: At danne sig sin egen mening. Give sig tid til fordybelse. Være opmærksom på, at den indre dialog ikke får for meget magt.

En planet i Tvillingernes tegn vil forholde sig mentalt til livet og dagligdags information på en hurtig, udadrettet måde. Da planeten spiller med i Tvillingernes energifelt, vil den også være påvirket af det letbevægelige og det ustadige.

Selvom du ikke er født i Tvillingernes tegn kan du godt – nogen til overmål - udstråle og udtrykke disse omtalte energier. Omvendt, kan dit energifelt som Tvilling være blokeret, således at du kun i mindre omfang vil fremtræde, som tegnet ellers er blevet beskrevet.

Husk: Det er Solens position, set fra Jorden, der markerer hvilket stjernetegn du er født i. Og det er tiden på døgnet for din fødsel, der markerer, om dit stjernetegn eller soltegn befinder sig højt på himlen, eller er ved at gå ned ved aftenstid, eller står under Jorden ved vendingen mod lyset og solopgangen etc. Alt det har en dyb betydningsforståelse i forbindelse med, hvordan dit liv leves og opleves.

Dit stjernetegn eller Soltegn, som det også bliver kaldt, er normalt det du i dit indre oplever, som dit faste punkt. Det er fra dette sted din livsånd udspringer og det er det filter, du oplever livet igennem. Det er også gennem det filter, du efterfølgende reflektere og fordøjer alt det, der passerer i dit liv.
 
I den videre astrologiske forståelse af hvem du er, er dit horoskop også afhængig af, hvor Månen og de andre planeter stod, da du blev født? Horoskopet er en helhed. Så jo flere brikker den kan påføres, f.eks. fødselstid og geografisk position for fødslen, desto mere vil horoskopet brede sig ud og give information fra sig. Du er meget større og bredere end blot dit stjernetegn, at du ved det!
 
Dit horoskop er en levende organisme som folder sig mere og mere ud. I starten af dit liv, for mange op til ca. 30 år, opleves dit horoskop mest gennem Månens stjernetegns placering. Men som livet skrider frem bliver du mere og mere helten, den åndelige Solhelt, i dit eget liv.

Du kan tegne dit horoskop op herunder:
 
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com