/ Vejrudsigt for Krebsemåneden 2020

Vejrudsigt for Krebsemåneden 2020

Den astrologiske vejrudsigt for Krebsens stjernetegn, fra den 20. juni kl. 15:50 og frem til 22. juli kl. 10:38, begge dansk tid. - Gælder for alle stjernetegn.

Indgangen til de 4 kardinale tegn (Vædder, Krebs, Vægt og Stenbuk), der hver især kickstarter en ny årstid - er meget kraftfulde og nyskabende - og formørkelser her er både sjældne og ekstremt kraftfulde. Nu gælder det Krebsens tegn.

Efter Solens indgang i det Kardinale Stjernetegn Krebs den 20. juni kl. 15:50, dansk tid – Krebsens tegn markerer sommerens start - falder der en nymåne den 21. juni kl. 8:43, dansk tid. Meget tæt på en solformørkelse, men også kun meget tæt på. En ringformet solformørkelse. I fagsprog kaldes det for en Annular nymåne.

Månen i sig selv er hersker over stjernetegnet Krebsen. Nymåner i sig selv er afslutningen af en runde og starten på en ny runde. Her kan vi begynde at lægge nye frø, nye ideer, evt. skrive ned det, vi gerne vil have til at ske osv. Men vi kan også holde øje med, hvilket hus i ens personlige horoskop denne nymåne falder. For at gøre ønskerne mere konkrete.

Denne nymåne i det første døgn efter sommersolhverv er, som sagt, meget stærk. Og meget personligt, for krebsens tegn er meget personlig.

På den store Jord, er stjernetegnet Krebs et symbol på eller udtryk for hvert lands interne forhold – det er tegnet for rødder, reden, det nære, det beskyttende, det selvfokuserende. Så man kunne forestille sig mange lande den kommende måned, vil fremhæve deres suverænitet – eller blive personlig krænget og fornærmet. Altså Land mod Land og ikke Union mod Union.

Igennem lang tid, faktisk siden finanskrisen i 2007, har der været markante modspillere i det modsatte stjernetegn: Stenbukken. Og her i 11./12. januar 2020 i 22½ grad, faldt den store konjunktion mellem Saturn og Pluto – Saturn som vogteren over tiden, moralen og hvert lands opbyggede fæstninger sammen med Pluto som er økonomiens, nedbryderens og ny genskaberens værktøj for at komme helt ind til sandhedens indre væsen.

Da meget i vores liv, især i forretnings- og pengeverdenen, er bygget op uden at tage næstekærligheden i ed, vil meget ramle og mange blive udskammet – det har nu stået på i mange år. Det startede med en finanskrise i 2007 og senest har det koncentreret sig til udløsningsfasen for nævnte konjunktion i starten af januar 2020. Og det varer ved, i hvert fald nogle år endnu.

Det første dødsfald i denne Corona tid faldt i Kina i provinsen Wuhan den 11. januar 2020.

For de nørdede, der stadig kan følge med, sker alt det i øjeblikket mens nordlig måneknude står ca. 28 grader i Skytten (måneknuderne er samspillet mellem krydsfelterne ved Månens og Jordens bane i forhold til Solen). 28 grader Skytte er det gradområde vores solsystem bevæger sig mod.

Dette er interessant, for det er nærmest synkront, når vi samtidig forholder os til, at vi er på vej ind i en ny tidsalder. Vandbærerens tidsalder. Vi kommer fra Fiskenes tidsalder. Tidsaldre har en udstrækning på ca. 2.000 år. Så en omgang tidsaldre gennem alle 12 stjernetegn er ca. 26.000 år. Også kaldet et kosmisk døgn.

Jorden står ved et stort skifte, den har veer og er ved at føde en ny mere bevidst menneskehed, som vil opføre sig mere ansvarligt, således at det 5. bud: Du må ikke ihjelslå, sker fyldes. På alle planer. Måden Gud kan nå frem til det, er, ligesom en kunstner, at modellere og forme og skrælle af.

Men tilbage til Krebsemåneden. Merkur går baglæns til den 12. juli. I fagsprog hedder det, den er retrograd. Merkur har med aftaler, underskrifter, transport etc. Så stol ikke på din brugtvognshandler. Dokumenter skal læses godt igennem. Trafikken og tider kan også halte meget.

Mars, krigerplaneten, går ind i sit eget hjemmebaneterritorie: Vædderen fra den 29. juni – så mere fart på det hele. Mere vovemod, måske for meget.

Saturn, der i et stykke tid har stået i Vandbærerens stjernetegn (tegnet lige efter Stenbukken) går tilbage (retrograd) til Stenbukkens tegn den 2. juli 1:38. Det er Saturns eget tegn. Så den har meget mandat.

Hold lige fast i Saturns vej tilbage til Stenbukken. Saturn har jo som nævnt tidligere lavet konjunktion med Pluto i januar 2020 og godt nok mødes den ikke med Pluto igen, ikke direkte i hvert fald. Men som i stafet gives der fakler videre. I astrologisk sprogbrug kaldes det for overførelse af lys.

Jupiter som er overflod, den belærende filosof, eventyreren og repræsentant for alle lande, har dannet konjunktion med Pluto og gør det stadig. Det er i kraft af Jupiters møde med Pluto (konjunktion = klumpet sammen ovenpå hinanden, set fra Jorden) at virussen er spredt (marts, april og det meste af maj) – og nu vil de alle mødes i en fælles gallamiddag med fyrværkeri. Og når jeg skriver alle, så er det Jupiter, Saturn og Pluto som står i en klump fra 24 grader i Stenbuk (konjunktion mellem Jupiter og Pluto) til 29 grader Stenbuk, hvor Saturn står.

Solen blander sig ind i dette mønster. Fra tegnet over for (Krebsen). Fra den 13. juli og krebsemåneden ud (22. juli). I dette mønster, den store finale, kommer der endnu en nymåne den 20. juli kl. 19:34 i 28½ grad i Stenbuk. Dvs. Solen og Måne står 28½ grad Krebs.

Her vil der igen blive sat fokus på grænser. Krebsens tegn som er ens eget virke og udtryk for hvert lands suverænitet. Det står i modsætningsforhold til Stenbukkens større grænsesætning overfor, som i øjeblikket er kørt i stilling med stærke planetkræfter.

Fuldmånen som falder d. 5. juli kl. 6:46 rammer ikke disse planeter, men er voldsom i den forbindelse, at den falder på USA´s fødselssol, tæt på i hvert fald. USA har fødselsdag den 4. juli (år 1776). Og i parentes bemærket vil Pluto i 2023/2024 have gennemført en hel omgang. Dens baneplan er ca. 248 år. Og Pluto er ikke hr. Hvemsomhelst.

Tilbage til nymånen (20. juli 2020). Den kan nemt blive fejret med bulder og brag – voldsomme energiudløsninger. Så har du planeter (i astrologisk terminologi hører Solen og Månen med hertil) i de sidste 5 grader af et tegn, er du med i fejringen.

Hvad der sker, vides ikke – men det er nogle kraftige astrologiske aspekter. Jeg ville nok i denne periode gå lange ture, bestræbe mig på ikke at rage uklar med nogen. For universet er på krigsstien i denne periode. Det er omformningens tid for os alle.

For en god ordens skyld: Pluto er en dværgplanet. Blev degraderet i 2006. Men en dværghøne er lige så meget høne som en alm. høne. Plutos sprængkraft er uforandret. Den hersker over liv og død. For det meste i overført betydning. Dens opgave er at rense ud, til sandheden stråler.

Tak for du læste med.

Hilsen Jan Schultz

https://astrologiskforum.dk/krebsen
Jan Schultz | Storegade 1a, 3740 Svaneke - Bornholm | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com