Om mig

 
 
En kort levnedsbeskrivelse af astrolog Jan Schultz.
 
Jeg er konstant summen af det jeg har lært, og har accepteret.
 
Som astrolog er det nemmest at udtrykke det på denne vis : født d. 5. august 1952 i København. Klokken 12 i følge landsarkivet. Korrigeret til kl. 11-04-36.

Mit møde med astrologien skete i 1974 i et mysteriekollektiv (militærnægterlejren i Ulfborg). I mange år derefter gik jeg på et hav af astrologiske kurser, fortrinsvis i København.

I 1979 begyndte jeg selv at undervise og rådgive. Min rolle som astrologisk videnformidler har siden bredt sig til en god del af Danmark, især gennem undervisning på diverse højskoler, efterskoler og aftenskoler, ligesom jeg har holdt foredrag på universitetet (Odense), lavet arrangementer for erhvervsfolk samt haft ugentlige programmer i lokalTV.

I perioden 1981-98 boede jeg på Fyn og var igangsætter og medstifter af flere tiltag:


Svendborg:

I 1984 åbnede Royalklubben: Foredragsforum med inviterede personligheder fra hele Danmark, der gav deres bud på okkulte sammenhænge.
 

I 1987 åbnede det alternative byhus: Mandala, lige i Svendborgs hjerte. Vi var en bred vifte af forskellige behandlere, der holdt til der. Jeg var husastrolog.

Odense:

I 1987 åbnede Ekliptika-Fyn. Et astrologisk mødested med foredrag. Her var jeg medstifter og Formand. 

I 1994 åbnede Den frie Astrologiskole.

I 1996 blev jeg ansat af Tietgen Business College, handelskolen på Fyn. Her førte jeg grupper af aktiveringselever til eksamen i faget: Astrologiens historie og symbolik. Perioden er historisk. Det er mig bekendt første gang siden Tycho Brahes tid (1546-1601), at Danmark har haft en statsansat astrolog.

Jylland:

I 1998 flyttede jeg til Ribe og herfra startede jeg en foredragsrække over nogle år i Kolding, Vejle, Esbjerg og Ribe.

Den frie Astrologiskole så atter dagens lys, efter at være droslet ned i en periode.


- Svaneke, Bornholm (2012 - 2021)
 
Fra efteråret 2012 og 5 år frem havde jeg astrologisk undervisning på Svaneke Bibliotek, hver lørdag i 5 timer. Endvidere holdt jeg foredrag i Martinus åndsvidenskab (Rønne og Svaneke). Og igennem 3 år havde jeg lejet Bornholms Efterskole i uge 42, hvor der var Det Tredie Testamente arrangement med foredragsholdere fra Danmark og Sverige, omkring Martinus epokegørende værk.
 
Fra 2021 - Randers. Astrologi i Aaarhus og Randers. Martinus arrangementer i Helligåndshuset i Randers.
 
Her er mit horoskop. Tryk på billedet, så det bliver større - knappen "esc" for at komme tilbage:
 
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com