Tydning og korrektion / Horoskop tydning

Horoskop tydning

At gå til Astrolog er en tillidssag, eller rettere: at få en person til at tyde sit horoskop. For det er netop gennem dit horoskop, som også er et indre billede af dit energifelt på mange planer: psykologisk, udviklingsmæssigt, karmisk etc., at en astrolog hurtig kan spotte et eller flere steder, der rummer vigtige budskaber eller bestemte livstemaer. 
 
Det kunne også handle om at stramme op, være mere konsekvent i bestemte sager. Dog kunne det jo også "bare" være en interesse i at forstå sig selv bedre, og finde ud af mere om det potentiale, man er født med.
 
Eller finde ud af, hvad den bestemt fase i livet her og nu drejer sig om, og evt. hvor længe (i tid) den vil styre een.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hvis du vælger mig som astrolog, skal du opgive dine data: Fødselsdag, måned, år og tiden for fødslen og hvor den fandt sted. - Har du ingen tid for fødslen, så måske kan du finde ud af om det var morgen, eftermiddag, aften osv. - hvis det ikke er muligt, da må vi tage den derfra. Ligeledes hvis du ikke har nogen "fødselsdag og år".  Dette kan nemt forekomme hvis du er adopteret eller lign.
 
Det vil være en stor hjælp til en dybere forståelse af dig og dit liv, at horoskopet bliver korrigeret - dvs ved hjælp af tidspunktet for bestemte livshændelser (søskende, mødet med prinsen/prinsessen, dødsfald, start af uddannelse, flytning etc) kan horoskopet rettes til, således så den passer din energi. Hvor du måske startede med at have SkytteAscendant har den på baggrund af korrektionen bevæget sig ind i Stenbukken. Eller du startede med ud fra oplyst tid at have Tyren som Ascendant, men efter at have justeret i forhold til dine oplyste livshændelser, da har du nu fået Tvilling som Ascendant. De andre planeter, inclusiv sol og måne, står nu måske i nye huse, som er livsudfoldelsernes muligheder. - Mere om korrektion af horoskop her.
 
Tænk på et teater: Planeterne er skuespillerne med bestemte rollehæfter. Husene er de forskellige scener. Der er et hus, en scene, for arbejde, hjemmet, faderen, partneren etc. Hvordan skuespillerne i dit indre, altså planeternes stilling ved din fødsel, hvordan de takler hinanden indbyrdes, ja, det vises af aspekterne (vinkelafstanden) mellem planeterne - og gennem disse aspekter mellem planeterne ligger der givet vis en del udfordringer. Og tænk: ditt horoskop er et billed af din indre, men absolut også af din ydre, verden.
 
---------------------------------------------------------------------
 
Et horoskop optegnet og tydet (men minus korrigeret) 650,- kroner.
 
Et horoskop korrigeret, uden tydning: 500,- 
 
Et horoskop, optegnet og korrigeret, med tydning: 1000,-
 
Tydnings varighed ca 2-4 timer
 
Ved tydning følger der normalt en fortolkning med, af de næste ca 1½ år. Det skulle gerne være en psykologisk og erkendelsesmæssig prognose. Det vil jeg bestræbe mig på.
 
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage - det er ved den første lyd- og billedfil at du kan få penge tilbage - ved lyd- og billedfil to eller tre "fanger bordet.
 
Dog skal du huske: Du kan bide prisen over. Du betaler først når varen er sendt og modtaget og vi er "færdige".
 
----------------------------------------------------------------------
 
Hvordan griber vi det an, når du ikke fysisk kan være til stede her på Bornholm: Jeg sender til din mail dit horoskop med tydning på lyd- og billedfil, lige til at åbne og høre og se. Uddybende kommentarer fra din side fordre nye filer. - Og måske igen en ny kommentar.
 
Som i gammel købmandshandel får jeg først pengene, når du har fået varen. Og du er velkommen til at dele beløbet over nogen gange.... Astrologi bygger på tillid.
 
Hilsen Jan Schultz
 
mobil: 2993 3085
 
Mail: tarotkort52@gmail.com
 
 
 
 
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com