Priser

 
  • Tydning med korrektion 1250,- kr. (den mest benyttede)

  • Korrektion af horoskop, uden tydning: 500,- kroner. (Egner sig godt til selvstudie. Her har du sikkerhed for, at dit horoskop er rigtig opstillet).
 
Fjerntydning kan arrangeres. Det er det næstbedste og virker godt. Det bedste er imidlertid dette, at vi sidder overfor hinanden i min stue i Randers.

Oplys om dag, måned, år, tiden for fødslen og geografisk position (by eller tæt ved). Skriv hvor du har tiden fra.
 
Har du ingen præcis fødselstid??? Måske kan du præcisere det lidt nærmere, evt. om fødslen foregik efter fyraften, før solopgang etc. 

Med hensyn til fødselstiden: mødre er nogen af de værste til at huske, især hvis hun har flere børn. Starter hun med sætningen: ”Det var vist nok klokken...” Tro hende ikke! Jeg ville være skeptisk!

Fødselstiden kan søges Gratis på landsarkiverne. Tryk på linket herunder:
 
Desværre er der næsten 8 måneders ventid på fødselstidsoplysningen - Men lad os tage en snak alligevel. Måske er der en løsning.
 
 
Korrektion af horoskop: oplys om 4-6 hændelser så tæt på som muligt. Her er tiden på døgnet ligemeget. Tilføj et stikord til hændelsen – begynd med barndommen.
 
Hvad er grunden til korrektion af fødselstid. For at en astrolog kan give dig den optimale tydning, må fødselstiden passe til dit liv. Dette gøres ved at justere dit horoskop, således at hvis du har opgivet at få en lillebror som 5 årig den 17. marts, skal det "stå" i horoskopet. Hvis din far dør 19. juni 2017, skal det "stå" i horoskopet.
 
Mit eget horoskop blev justeret fra en opgiven tid fra landsarkivet: kl 12 middag, til en korrigeret tid til 11.04.36 (helt på sekunder). På baggrund af begivenheder i mit liv blev det rettet ind eller rettet til.

Skriv lige om du er høj, lav, hårfarve, bredskulret, flabøre, opstoppertud etc – ja, jeg mener det. Fysiske udtryk er jo en del af din ASC (ascendanten) – send gerne et billed. Must!
 
Vi mødes hos mig i 1½ - 3 timer.  Hos "mig" kan også være i det virtuelle rum over "skype" eller andet. Samtalen bliver optaget. Tag noget med der kan optage, normalt kan din mobil. I yderste alternativ har jeg noget, der kan optage, så du kan få en lydfil med hjem.
 
Normalt vil du også - til slut efter tydningen - modtage en beskrivelse af det næste år til halvanden, forstået som en tydning af dit kommende astrologiske rum. Jeg er ingen sensations jæger, så min fremtidstydning hviler kun på saglig astrologisk indsigt og min psykologiske forståelse af denne, for at føre dig blidt ind i dit kommende livsrum. 

Som i gammel købmandsskab betaler du først, når varen er modtaget.
 
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hilsen Jan Schultz
Jan Schultz | Vestergade 58, stuen th., 8900 Randers - Kronjylland | Tlf.: 29 93 30 85 | tarotkort52@gmail.com